Bezienswaardigheden Gran Canaria

Hotel Eugenia Victoria ligt op Gran Canaria in Playa des Ingles. In deze badplaats treft men niet veel bezienswaardigheden, het is vooral een geweldige plaats voor liefhebber van winkelen. Men treft er vele winkelcentra boordevol leuke winkels. Ook kent de plaats vele bars, restaurants en uitgaansgelegenheden. Ook kan men terecht in de themaparken zoals het Aqualand waterpark of het Holiday World park.

De echte avonturier kan tijdens zijn vakantie in Playa des Ingles het duingebied per kameel verkennen. De bezienswaardigheden op het eiland Gran Canaria bestaan voornamelijk uit vulkanische bergen, indrukwekkende kloven en grotten en fraaie dorpjes. Vanuit Playa des Ingles kunnen diverse excursies worden gemaakt, bijvoorbeeld per boot voor het spotten van dolfijnen of naar de grotten die zijn ontstaan door erosie.

Tip: Bezoek tijdens een vakantie in Playa des Inlges de Roque Nublo, een hoge basaltmonliet boven op een berg van 1700 meter. Een bezoek aan de Roque Nublo kan men combineren met een bezoek aan Pico de las Nieves.