Faciliteiten hotel

Hotel Eugenia Victoria beschikt over een lobby met receptie. Voor drankjes kan men terecht in de verschillende bars. Er is een buffetrestaurant aanwezig waar de maaltijden kunnen worden genuttigd. Verder zijn er diverse winkeltjes en is er een internethoek. In de tuin van het hotel ligt een zwembad. Rondom het zwembad ligt het zonneterras met ligbedden en parasols waar de gast gebruik van kan maken. Het hotel biedt ook faciliteiten voor de sportieve vakantieganger waaronder tennis, squash, fitness en minigolf. Voor jong en oud is er een uitgebreid animatieprogramma. Iedere avond is er livemuziek op het terras.

Er is een wellnesscenter aanwezig met sauna, binnenbad, stoombad en vele andere baden. Ook treft men hier een kapper en kan men diverse schoonheidsbehandelingen ondergaan. Ook aan de jonge gasten is in dit hotel gedacht met diverse kinderfaciliteiten waaronder de speeltuin, het kinderbad en de mini-club. Een aantal faciliteiten in het hotel zijn seizoensgebonden of tegen extra betaling. Het hotel telt in totaal zo’n 400 kamers.

Alle kamers zijn te bereiken per lift en beschikken over een balkon. De kamers zijn comfortabel ingericht en van alle gemakken voorzien. Er zijn tweepersoonskamers aanwezig en 1-kamersuites. De ruimere kamers beschikken ook over een woonkamer met tafel en stoelen, televisie en aparte slaapkamer. De kamers worden iedere dag schoongemaakt en van schone handdoeken voorzien.